Klient login

Kort om IT Operators

IT Operators Aps blev stiftet 1/6-2010. Inden det havde virksomheden fungeret som enkeltmandsvirksomhed. Vi er i dag 7 ansatte, som alle kommer fra tidligere stillinger som konsulenter i andre konsulenthuse.

IT Operators er et konsulenthus, med fokus på service, drift, it-support og udvikling. Vi beskæftiger os med alle former for drift af alle slags operativsystemer. Vores spidskompetence er drift af små og mellemstore virksomheders IT systemer - og den daglige support.

Vi har kunder i alle segmenter og har masser af erfaring som din virksomhed kan få glæde af, når vi snakker infrastruktur og business/mission critical systemer.

IT Operators råder over eget Datacenter, hvor en del af vores kunder enten har egen server, eller lejet server parkeret.

Vi leverer Danmarks måske bedste spamfiltrering, på vores eget udviklede system - kontakt os for en gratis prøveperiode.

 

IT Operators hoster og driver mange virksomheders hjemmesider og It installationer

 

Derfor skal du vælge IT Operators

Du skal vælge IT Operators, hvis du eller dit firma ønsker unikke løsninger, der er skræddersyet til dine behov. Vi benytter os af standard systemer fra Microsoft - og har du behovet udvikler vi gerne applikationer som dækker det, hverken mere eller mindre.

IT Operators er naturligvis fuldt certificerede til at drive dit system. Blandt vores certificeringer findes bl.a:

IT Operators er Microsoft certificerede,

IT Operators er Teknologispecialister

Small Business Specialister kender dine behov