Klient login


 

Flexfone, Ip og mobiltelefoni i en løsning

IT Operators Aps er certificerede forhandlere af FlexFone! Som nogle af de første i Danmark kan vi nu tilbyde dig Danmarks mest fleksible telefoniløsning.

Dette betyder, at vi med FlexFone kan tilbyde din virksomhed en kombineret løsning af IP-Telefoni og Mobiltale i den samme løsning. Vi bygger et komplet anlæg, hvor du både kan administrere fastnet og mobil - med alle de fordele det nu giver. Det koster IKKE ekstra at en bruger har BÅDE fastnet og mobil. Vi fakturerer pr. bruger, ikke for det antal enheder brugeren har. Flexfone giver dig som bruger fuldt overblik over forbrug, og du kan nemt tilmelde og afmelde pakker. 

Alle dine IP telefoner og mobiler "forbindes" i IT Operators' FlexFone datacenter og al din fastnet tale sker gennem internettet i stedet for igennem gammeldags telefonlinier. Mobiltelefoni foregår via TDC's landsdækkende net.

Dine medarbejdere kan tage fastnettelefonen med fra kontoret, på forretningsrejse, eller i sommerhuset, sætte den i internetstikket og straks er de klar til at besvare opkald, som sad de på kontoret. Alternativt kan de medbringe deres mobiler og være i kontakt med firmaet hele tiden.

Har din virksomhed afdelinger i flere lande/byer/landsdele kan en FlexFone løsning sikre jer GRATIS tale mellem lokationerne.

Du kan ringe fastnet/fastnet fra 8 øre i minuttet!
Mobiltelefoni koster fra 60 øre i minuttet!

Læs mere på: Flexfone.dk

Kontakt os på info@itoperators.dk / telefon: 5059-5667

Priser fra 109,- Md. / bruger.  

Oprettelsen er gratis